Arion producten worden onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Elk ingrediënt wordt geanalyseerd om zijn fysische en microbiologische kwaliteit te garanderen. Vooraleer de Arion producten de fabriek verlaten, worden ze opnieuw gecontroleerd. Dit om te verifiëren of ze voldoen aan de meest stricte kwaliteitsnormen, of ze de juiste bestanddelen in de juiste hoeveelheid bevatten en of ze correct werden gefabriceerd.

 

ARION JUNIOR

is een volledige en evenwichtige voeding met hoge verteerbaarheid voor pups en opgroeiende honden (vanaf 4 weken tot 12 maanden). De specifieke samenstelling en een optimaal calcium en fosforgehalte zorgen voor een correcte boten lichaamsontwikkeling. ARION JUNIOR bevat een hoog eiwiten vetgehalte en is rijk aan vitamines en mineralen.  Kortom: de basis voor een gezonde toekomst voor uw hond.

 

ARION BRAVO CROC

is een volledige en uitgebalanceerde voeding op basis van kip en rijst voor volwassen honden met een normale activiteit. Een combinatie van met zorg uitgekozen ingrediënten en perfect uitgebalanceerde onverzadigde vetzuren waarborgt een smakelijke en licht verteerbare voeding. Met Omega 3 & Omega 6 wat onder andere zorgt voor een soepele en gezonde huid. In deze brokken zitten ook chelaten wat zorgt voor ondersteuningen van de mineralen kwaliteit in de brok.

 

Arion Lamb & rice Multi-vital

is een volledige energierijke voeding op basis van lam en rijst, speciaal ontwikkeld voor actieve en levenslustige honden. Er worden hoog kwalitatieve eiwitbronnen en rijst als glutenvrije graansoort gebruikt. Deze samenstelling helpt voeding allergieën en darmklachten te voorkomen. In deze brokken zitten ook chelaten wat zorgt voor ondersteuningen van de mineralen kwaliteit in de brok.

 

 

Arion Adult Small

Kleine hondenrassen hebben in verhouding meer energie nodig dan grote rassen. ARION ADULT SMALL is speciaal ontwikkeld om aan de behoeften van volwassen honden met een maximum gewicht van 10 kg te voldoen. De vorm, structuur en afmeting van de brokjes zijn perfect aangepast aan het gebit van de kleinere hond en helpen tandplak te voorkomen.

 

 

 

ARION SENIOR/LIGHT

is een complete en uitgebalanceerde voeding met hoogwaardige eiwitten en vetten, vitamines en mineralen. Het bevat alle essentiële voedingsstoffen voor oudere honden en honden met een verlaagde energiebehoefte.