Droogstandsbrok:

Dit voeder is bij uitstek geschikt om uw droogstaande vee op een eenvoudige wijze te voorzien van vitamines en mineralen.

 

Warming-up:

Voorkomt melkziekte en zucht rondom afkalven. Warming up is te voeren vanaf 2 weken voor afkalven tot afkalven. Warming up bevat speciale mineralen met een negatieve elektrolytenbalans, waardoor de calciumstofwisseling actief blijft. Dit voeder bevat verder een verhoogd gehalte aan vitamines en organisch gebonden sporenelementen om de weerstand te ondersteunen. Het extra zetmeel bevordert de ontwikkeling van de pens-papillen, zodat de overgang naar het rantsoen voor de nieuwmelkte koeien vlot verloopt.

 

Bezetkern:

Zeer energie- en eiwitrijke brok met zeer veel glucogene energie. Hierdoor wordt de negatieve energiebalans van de verse koe beperkt, waardoor haar algemene conditie merkbaar beter op peil blijft, ze sneller tochtig wordt en ze een hoger melkeiwitgehalte heeft. Bezetkern bevat verder extra weerstands verhogende vitamines en organisch gebonden sporenelementen, waardoor de koe minder last heeft van mastitis.

 

 

Lactatie Start:

voor een vlotte start van de melkproductie, met een extra premix om een weerstand te ondersteunen. Zeer hoogwaardig energierijk mengvoeder voor een vlotte start van de melkproductie. Lactatie Start is zeer smakelijk en bevat een extra premix ter ondersteuning van de weerstand. Tevens bevat deze brok propyleenglycol