Wij leveren een breed assortiment aan hondenmerken.  Hoofdzakelijk verkopen wij Arion en Greenfield hondenbrokken. Daarnaast zijn ook andere bekende merken zoals: Pedigree Pal, Bonzo, Frolic, Beneful, Smolke, Royal Canin en nog veel meer merken te vinden in onze winkel. Tevens is het altijd mogelijk om specifieke soorten te bestellen. Ook bent u aan het juiste adres bij ons voor: hondensnacks, hondenspeeltjes, hondenbotten, hondenmanden, hondenkussens, hondenriemen en hondenbenches.

Arion is exclusief gespecialiseerd in hondenvoeding van superieure kwaliteit. Zijn uitgebreid gamma omvat specifieke producten afgestemd op de behoeften van dierenwinkels, kwekers en dierenartsen. Kijk voor meer informatie onder het tabblad arion.

Wilt u voor uw hond een zo natuurlijk mogelijke voeding? Greenfield 21 biedt verschillende soorten ‘lekker’ en goed uitgebalanceerd hondenvoer. Gezond en met veel zorg samengesteld uit eerlijke en natuurlijke ingrediënten. Greenfield 21 is vrij van chemische geurstoffen, kleurstoffen en smaakstoffen. Wel bevat greenfield 21 volop gezonde en belangrijke bestanddelen als biergist, lijnzaad en lecithine. Greenfield 21 is hierdoor een uitstekende voeding voor iedere hond, van iedere grootte en iedere leeftijd. Kijk voor meer informatie onder het tabblad greenfield.

Bekijk: Arion of Greenfield.

 

bak-hondenbrokjes hondenvoer