Tijdens melkperiode:

Smikkelmix

Deze start muesli is een zeer smakelijk voeder en stimuleert de voeropname enorm. Door Smikkelmix onbeperkt beschikbaar te stellen en er kan al in het vroegste stadium begonnen worden met het ontwikkelen van de pens.

 

Sprintmix

Sprintmix is een zeer smakelijk en compleet rantsoen voor uw jongste kalveren het bevat goed verteerbare voedingsstoffen waardoor de jeugdgroei van uw jongvee optimaal wordt benut. Sprintmix bevat voldoende structuur en zorgt voor optimale pensontwikkeling, zodat op jonge leeftijd al veel ruwvoer opgenomen wordt en bespaard kan worden op melkpoeder. Het is eenvoudig te verstrekken in een droogvoerbak tot 4 weken na het spenen.

 

Na spenen:

Kalverplus

Zeer smakelijk en volledig voeder. Kalveren bouwen weerstand op door de antistoffen in de melk. Na spenen kunt u deze bescherming blijven ondersteunen door verstrekken van de kalverplus. Deze brok helpt de weerstand tegen coccidiose vergroten.

Groeimix

Zeer smakelijk voer waar maïsvlokken aan toegevoegd zijn. Kan uitstekend naast een goede kwaliteit ruwvoer verstrekt worden.

Balans brok

Naast het goede ruwvoer dient een brok verstrekt te worden (tot 9 maanden), om het jongvee te voorzien van extra eiwit en energie. Onze 6 mm allround Balans brok is dan een uitstekende keus.

Ad-lib brok

Een brok (6mm) welke zeer goed onbeperkt gevoerd kan worden naast beperkt ruwvoer. Een volledig voer, maar de Ad-lib bevat geen maïsvlokken. Echter het voorziet uw jongvee van alle voedingsstoffen die het nodig heeft.

Compleetmix

Op intensieve bedrijven waar ruwvoer aangekocht wordt, en op het moment dat er een mindere kwaliteit ruwvoer verstrekt wordt kan het rantsoen van het oudere jongvee worden aangevuld met de Compleetmix