Van klein tot groot en van jong tot oud… Greenfield 21 is natuurlijk geschikt voor alle honden. Het bevat alle voedingstoffen, vitaminen en mineralen die uw hond nodig heeft. Bijvoeren is niet nodig. Als u Greenfield 21 lam en rijst producten gebruikt omdat uw hond last heeft van allergieën, raden we bijvoeren zelfs af. Zorg wel altijd voor voldoende vers drinkwater.

 

Puppy / junior Lam & Rijst brokken    (3 kg en 10 kg)

Uw nieuwe puppy verdient het beste voer. Uw puppy groeit snel en stelt daarom hoge eisen aan zijn voeding.  Greenfield  puppybrok bevat de dagelijkse hoeveelheid eiwitten, mineralen, vitamines en sporenelementen en bevat ingrediënten die nodig zijn voor een goed en stevig skelet. Greenfield puppybrok bevat Lecithine wat  de natuurlijke weerstand ondersteunt tegen infecties en zorgt voor een gezonde en glanzende vacht.

 

Adult Lam & Rijst brokken                  

Extra licht verteerbaar. Zorgt voor een mooie vacht, huid en gezonde darmen. Deze natuurlijke brok werkt goed voor honden die last hebben van allergieën. Dit komt door een hoog percentage rijst in combinatie met 100% natuurlijke voedingstoffen. Door de goede samenstelling worden darmproblemen voorkomen en zorgt tevens voor een goede conditie.

 

 

Adult Lam & Rijst Diner                        

Extra licht verteerbaar. Zorgt voor een mooie vacht, huid en gezonde darmen. Deze natuurlijke brok werkt goed voor honden die last hebben van allergieën. Dit komt door een hoog percentage rijst in combinatie met 100% natuurlijke voedingstoffen. Door de goede samenstelling worden darmproblemen voorkomen en zorgt tevens voor een goede conditie. Deze brok moet worden verstrekt met warm water.