We verkopen en adviseren al sinds jaar en dag in veevoeders. We werken nu al jaren samen met de gebr. Fuite in genemuiden daar worden onze veevoeders ook geproduceert.Sinds 2005 doen verkopen we veevoeders van de gebroeders fuite.  Hier vindt u een overzicht van het melkvee assortiment waarbij de voeders zijn ingedeeld op Start voeders, Productie voeders en de Correctie voeders. Wij kunnen voor iedereen een passend rantsoen maken. Tevens worden is specifieke gevallen maatmengsels gemaakt.

De koe met de genetische aanleg van vandaag is zeer goed in staat om topprestaties te leveren. Of zij die top ook daadwerkelijk bereikt hangt voor 75% af van deze 6 beïnvloedbare factoren:

  1. Management
  2. Voeding
  3. Hygiëne
  4. Gezondheid
  5. Klimaat
  6. Water

Wanneer u deze 6 factoren zo optimaal mogelijk weet te beïnvloeden zijn wellicht nog betere resultaten haalbaar. Het optimaal haalbare resultaat zit doorgaans in de kleine verschillen. Praktische begeleiding op maat is wel de beste omschrijving van wat onze specialisten bezield. Dit in combinatie met het juiste commerciële gevoel resulteert in het meest optimale resultaat op uw bedrijf.

Bekijk: Start voeders, productie voeders, standaard voeders, actie voeders of correctievoeders.

Melkvee voerhek