Action Quality

Action Quality Horsefood is een vooruitstrevende paardenvoer dat garant staat voor de optimale gezondheid van uw paard of pony. Onderverdeeld in herkenbare categoriën biedt Action Quality Horsefood diverse producten die aansluiten op de behoefte, het inspanningsniveau, specifieke situaties en het ras van uw paard.

Tevens is het mogelijk om de hele action quality reeks is een bulky televeren. We leveren de brok + silo bij u aan huis en wordt wanneer leeg verwisseld voor een volle nieuwe bulky.

 

Junior & Joints

Junior brokken zijn speciaal afgestemd op de specifieke behoeften van het jonge paard vanaf het spenen tot en met zijn derde jaar. De juiste verhouding van vitamines en mineralen geeft een extra ondersteuning voor onder andere de verdere opbouw van een gezonde en gecontroleerde groei van een sterk beendergestel en musculatuur van het opgroeiende jonge paard.

 

Breeding & Joints

Merrie – Veulen brokken geven een gezonde start voor het ongeboren veulen en zijn speciaal afgestemd op de specifieke behoeften van de drachtige en lacterende merrie, de dekhengst, het veulen tijdens de opfokperiode. Merrie – Veulen heeft de juiste verhouding van koper, ijzer en zink (alle in chelaatvorm) in combinatie met voldoende magnesium geeft een extra ondersteuning voor de opbouw van een sterk beendergestel van het opgroeiende jonge paard.

 

Classic & Fiber

Classic & Fiber: brokken zijn door het hoge aandeel ruwe celstof uitermate geschikt voor zeer gevoelige / nerveuze en zeer temperamentvolle paarden en pony’s, bij recreatief gebruik. De vezel van de spelt zorgt voor een goede werking van de darmen en levert uw paard (beheersbare) energie.

 

Basis & Nature

Basis & Nature brok is speciaal afgestemd op de specifieke behoeften voor recreatieve en lichte sport. De spelt zorgt voor een goede darmprikkel. Het hoge aandeel biotine zorgt voor gezonde hoeven en een glanzende vacht. Een economische en praktische oplossing.

 

Sports & Recupe

De Sport brok is een korrel met een evenwichtige samenstelling en een klein aandeel haver. Daarnaast bevat het licht verteerbare granen zoals maïs, gerst en haver. Het gunstige magnesiumgehalte zorgt voor een goede spiercoördinatie en is tevens een bouwstof voor het beendergestel van uw paard.

 

Omega & Performance

Omega & Performance is een evenwichtig samengestelde korrel zonder haver maar met een hoog vetgehalte. Het hoge aandeel lijnzaad zorgt voor extra glans.