Nieuw op de markt: Prominend vloeibare kalvermelk. Deze vloeibare (kunst) kalvermelk is een totaal nieuw product, ontwikkeld door Liprovit, onderdeel van Gebrs. Fuite te Genemuiden. Deze vloeibare kalvermelk levert een groot arbeidsgemak op omdat slechts één keer per dag voeren voldoende is. Prominend wordt verdund met koud water en kan onbeperkt verstrekt worden. Door het gebruik van Prominend kan een snellere groei gerealiseerd worden. Er kan dus ook eerder gespeend worden. De vloeibare kalvermelk kan met de hand worden aangemaakt of doormiddel van een kalverdrinkautomaat. Er moet gebruik gemaakt worden van een speenemmer of een kalverdrinkbar gezien het product koud gevoerd wordt. Een bijkomend voordeel is dat het product goedkoper is dan koemelk en conventionele kunstmelk.

Prominend wordt gesteriliseerd en vacuüm verpakt. Vervolgens wordt het geleverd in een grote kartonnen doos op een pallet, ook wel genaamd een big box. Deze verpakkingen zijn in verschillende groottes verkrijgbaar. Prominend is al rendabel wanneer u 5-6 kalveren aan de melk heeft. De big box is voorzien van een handige tapkraan zodat de vloeibare melk gemakkelijk afgetapt kan worden. De vloeibare melk blijft wanneer de zak gesloten is tot een jaar houdbaar en wanneer aangebroken 2 maand.


Heeft u vragen of wilt u meer weten over Prominend? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op, wij staan u graag te woord. Tevens kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen, dan beantwoorden wij uw vragen zo spoedig mogelijk.


Prominend Vloeibare kalvermelk fuite g sonder weerselo