Ook voor vleesvee voeders bent u bij ons aan het juiste adres. Onze voeders zijn uitgebreid getest is de praktijk. Hierdoor kunnen wij een compleet assortiment bieden. Voor elk moment in de opfok / afmest periode is er een passende brok zodat u een maximaal resultaat/groei kunt behalen.

Beef serie

Groeiend vleesvee heeft een hoge eiwit behoefte voor maximale vleesaanzet en groei. De afrijpingsfase vraagt daarentegen veel energie. Onze Beef-serie is ontwikkeld om in al deze verschillend behoeften te voorzien. Met als resultaat: een hoge groei en een gunstige omzetteing van voeding naar vlees

Rosé serie

De behoeften aan energie en eiwit in de verschillende groeifases zijn totaal verschillend waardoor fasevoedering noodzakelijk is. Ons programma is er op gericht om de juiste voeders op een praktische wijze in te zetten. Dit resulteert in een optimaal samengesteld rantsoen met maximale groei en de laagste kostprijs. Het juiste eindgewicht, bevleesdheid en vetbedekking worden hiermee behaald.

Focus serie

Ruwvoeder stimuleert het pensvolume (= mechanische penswandprikkeling) wat essentieel is voor voldoende groei maar op zichzelf nog niet voor voldoende pensprik zorgt. Daarnaast dient in situatie’s met veel eigen (bij) producten, het rantsoen ook dichtgerekend te worden met voldoende zogenaamde chemische penswandprikkeling. Dit stimuleert met name de penspapillen en verdikt de penswand. Hierin kunnen we voorzien middels onze Focusconcentraten. Deze zorgen ervoor dat zowel, op bovengenoemde voorwaarden als ook op het gebied van vitaminen en mineralen uw rantsoen volledig kloppend is. Sommige situaties vragen om een zeer specifiek rantsoen. Wij bieden u in zo’n situatie de mogelijkheid om samen met uw kalverspecialist uw eigen samenstelling samen te stellen.

Vleesvee voer