Eigenmerk 3 –mix

Huismerk Kattenbrok is een volledige voeding voor volwassen katten vanaf 1 jaar. Kattenbrok Krokant 3-Mix is een volledige voeding geschikt voor alle soorten katten en rassen.  3-Mix draagt bij aan een goede conditie en is voorzien van de dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen.

Leverbaar in 2,5 kg en 10 kg

kattenbrok 3 mix

 

Kattenbakvulling Klontvormend

Deze klontvormende kattenbakvulling is een zuiver natuurproduct en heeft de bijzondere eigenschap dat het direct bij aanraking met vocht, een klontje vormt. Door deze eigenschap worden de behoeftes van uw kat direct gebonden in een klontje.Hierdoor kunt u de kattenbak heel gemakkelijk schoonhouden door de klontjes twee keer per dag uit de kattenbak te scheppen. Dit voorkomt nare geurtjes en de vulling gaat veel langer mee.

Konacorn Kattenbakvulling Klontvormend is verkrijgbaar in 20 kg.

kitty-friend-extra-kattenbakvulling-32-liter

 

Kattenbakvulling Houtvezelkorrel

Konacorn Houtvezelkorrels is een natuurzuiver product gemaakt van geperste houtvezels. Konacorn is een volkomen milieuvriendelijk product en kan na gebruik in de GFT-container worden gedeponeerd.

De grondstoffen voor dit product bestaan uit schone reststromen die vrij komen bij zagerijen.

Wanneer u voor Konacorn kiest dan is dit dus een zeer milieubewuste keuze en heeft u tegelijkertijd ook nog eens een topproduct voor uw huisdier!

Konacorn Kattenbakvulling Houtvezelkorrel is verkrijgbaar in 15 kg verpakking.

 

Woody-Cat-kattenbakkorrels-groot-en-klein